Edit product

$6.99

Комплект за учебна стена с пчели

Тематичният комплект е създаден за поставяне на стената, на която се намира дъската в класната стая, като с негова помощ създавате едно учебно пространство, което се отличава не само с примамливия си дизайн, но и има за цел въвеждане в работата за деня, общуване и учене чрез игра. За по-продължителна употреба, ламинирайте комплекта, преди да го поставите.

Комплектът може да се използва и като набор от флаш карти, с които детето да овладява българската азбука, числата до 20 и техните цифри, месеците, дните от седмицата, цветовете, геометричните фигури, да си направи и играе с интерактивни часовници и т.н.

  • Вие ще получите безценен учебен комплект, с който един учител може прекрасно да визуализира основни концепции, като оформи учебната стена в красната стая (focus wall/board), а родителите могат да подарят на своето дете комплект от интересни и полезни карти, с чиято помощ може да си организират различни семейни игри в подкрепа на неговото социално, когнитивно и емоционално израстване.
  • Size14 MB
  • Length66 pages

Checkout

Комплект за учебна стена с пчели

Enter your info to complete your purchase

Card

···· ···· ···· 4242
Test card

05/18

Card

Use a different card?

Card

pp paypal

or pay with

We do not keep any of your sensitive credit card information on file with us unless you ask us to after this purchase is complete.

or pay with

You'll be charged US$6.99.

Your purchase was successful!

We charged your card and sent you a receipt

Summary

    Good news! Since you already have a Gumroad account, it's also been added to your library.

    Powered by Gumroad